Annons

Annons


Köp Ingegerd Råmans fina karaff

Nu kan du som prenumererar på Antik & Auktion köpa Ingegerd Råmans stilrena karaff Mamsell från Skrufs glasbruk till specialpris!

karaff

Glaskaraff av Ingegerd Råman.

Karaffen är som gjord för nattduksbordet med sin klassiska form, där ”korken” blir själva glaset. Precis som allt ur Ingegerd Råmans hand är den ett konstverk i sig och vacker som dekoration i kökshyllan. Den är också anpassad för att rymmas i kylskåpet utan problem. Karaffen började tillverkas redan 1994 och framställs fortfarande i stora upplagor. Den rymmer 50 cl. Höjd 17,5 cm.

Skrufs glasbruk i Småland är ett litet familjeföretag med 10 anställda. Bruket startade 1897 och är i dag ett av få verksamma glasbruk som finns kvar i Sverige. Det som kännetecknar Skruf är kvalitet, god design och att allt glas kommer från glasbruket. Glaset på Skruf görs för hand in i minsta detalj, och är designat av några av Sveriges främsta formgivare, som just Ingegerd Råman och Carina Seth Andersson.

Annons
Gilla Antik & Auktion på Facebook

Ditt pris

  399:

Ord pris 553:– * frakt tillkommer med 39:

Beställ enkelt genom att logga in på www.prenumerera.se med ditt kundnummer och postnummer eller ring 042-444 30 33. Under ”Mina sidor” ser du aktuella erbjudanden till dig som är prenumerant. Ditt kundnummer hittar du på baksidan av din tidning eller på senaste fakturan. Erbjudandet gäller enbart i Sverige för dig som prenumererar på Antik & Auktion under perioden 10/2–10/3 2015. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Är du inte prenumerant ännu?
Anmäl dig här!

Kommentera

Annons


Laddar